Adaptiveness as a key factor of competitiveness of an enterprise
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | O. L. Lipova, T. M. Cherevata |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000857593 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Competitive policy of the state as a key factor of its legal organizational-economic influence
за авторством: T. I. Shvydka
Опубліковано: (2018) -
Resources Portfolio as a Key Factor in the Efficiency of Resourcing the Activity of Enterprise
за авторством: M. A. Tepliuk
Опубліковано: (2016) -
The Spatial-Adaptive Approach to Formation of Competitive Strategy of Enterprise
за авторством: O. V. Arefieva, та інші
Опубліковано: (2018) -
Branding as a factor of ensuring the competitiveness of enterprises
за авторством: Ya. S. Larina, та інші
Опубліковано: (2017) -
Key Aspects of Company Competitiveness Management
за авторством: L. F. Chumak, та інші
Опубліковано: (2013)