Two-Stage Technology for Palm Oil Fractionation for Production of Cocoa Butter Substitutes
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | I. H. Radziievska, O. P. Melnyk, O. O. Halenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Science and innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000858490 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Hiperlipidemic and prodysbiotic effect of butter
за авторством: A. P. Levitskij, та інші
Опубліковано: (2014) -
Production of cooligomers from S9 fraction by two-stage thermal-catalytic method
за авторством: Ya. Gnativ, та інші
Опубліковано: (2014) -
Grains in the palm of my hand. Philosophical Miniatures
за авторством: V. Malakhov
Опубліковано: (2020) -
Nanostructure and properties of functional types of dairy butter with plant additives
за авторством: T. A. Rashevskaja, та інші
Опубліковано: (2012) -
Kinetic Characteristics of Oil Natural Antioxidants
за авторством: I. H. Radziievska, та інші
Опубліковано: (2015)