Reducing the effects of the Ukraine war: analysis of increasing food imports from eco member states to Azerbaijan
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | A. D. Huseynova, A. I. Mammadova, A. S. Abilova, K. Q. Hajikerimova, H. R. Hasanova, O. I. Mazanova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Science, technologies, innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001378601 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Development perspectives of cloud technologies in the education system during the pandemic
за авторством: A. D. Huseynova, та інші
Опубліковано: (2022) -
Ways to reduce food losses and food waste
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2019) -
The publication of the Azerbaijan folk tales
за авторством: V. Hasanova
Опубліковано: (2018) -
Optimization of the structure of the manufacturing industry of Ukraine according to the criteria of increasing the technology level of manufacturing operations and reducing their import dependence
за авторством: S. O. Ishchuk, та інші
Опубліковано: (2024) -
The role of food industry in improving the sectoral structure of cities of the Azerbaijan
за авторством: Z. R. Babaeva
Опубліковано: (2018)