The Modern Methods of Promoting Restaurant Services
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | O. I. Reshetniak, A. V. Samilkina, A. O. Nesterenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001378927 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Using the Modern Marketing Technologies for Promoting Goods and Services
за авторством: V. I. Rozhko
Опубліковано: (2023) -
Improvement of the Marketing Complex of Restaurants With Consideration of Specific Features of Restaurant Services
за авторством: M. V. Mykhailova
Опубліковано: (2013) -
Methodical approach to the promotion of services based on the experience economy (on the example of educational services)
за авторством: O. I. Pushkar, та інші
Опубліковано: (2017) -
Formation of demand for restaurant services among students
за авторством: T. S. Kuklina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Implementation of service innovations in the organization of activities of restaurant establishments
за авторством: T. P. Novichkova, та інші
Опубліковано: (2021)