Biotechnological aspects of developing a liquid form of polyfunctional enzybiotic preparation
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | T. S. Todosiichuk, O. V. Pokas, S. O. Soloviov, T. S. Ryzhkova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001378966 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
New Antibiotic Substances of the Streptomyces albus Enzybiotic Complex
за авторством: T. S. Todosiichuk, та інші
Опубліковано: (2019) -
Elaboration of Natural Polyfunctional Preparations with Antiparasitic and Biostimulating Properties for Plant Growing
за авторством: G. O. Iutynska
Опубліковано: (2012) -
Polyfunctional bactericidal foampolyurethanes
за авторством: L. A. Markovska
Опубліковано: (2012) -
Phytolectins and diazotrophs are the polyfunctional components of the complex biological compositions
за авторством: O. V. Kyrychenko
Опубліковано: (2014) -
Synthesis and properties of magnetosensitive polyfunctional nanocomposites for application in oncology
за авторством: M. V. Abramov, та інші
Опубліковано: (2017)