Practical Aspects of the Use of Customer-Oriented Approach in Hotel Business
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | V. S. Mazur |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000900629 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Marginal approach to the price regulation in the hotel business
за авторством: O. Orlov, та інші
Опубліковано: (2013) -
Modern Management Technologies in the Hotel and Restaurant Business: Practices and Innovations
за авторством: K. M. Kashchuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
The Customer-Oriented Approach as Precondition for the Competitiveness of Enterprise
за авторством: I. O. Prodan, та інші
Опубліковано: (2017) -
Client-Oriented Approach to Managing Marketing Interaction of a Hotel
за авторством: I. H. Pavlenko
Опубліковано: (2013) -
Digitalization of the Customer Experience Management in the Hotel and Restaurant Industry
за авторством: H. L. Chmil, та інші
Опубліковано: (2020)