The Strategic Analysis of the External and Internal Environment of Bakery Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | V. V. Lishchynska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000900665 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Improving the Approaches to Organization of Strategic Process at Enterprises of the Bakery Industry Branch of Ukraine
за авторством: D. V. Zavertanyi
Опубліковано: (2018) -
Innovation management technologies of Ukrainian bakery enterprises
за авторством: N. Y. Basiurkina
Опубліковано: (2018) -
The Features of Analysis of the Macro Environment of Enterprise in the External Markets
за авторством: T. V. Shtal, та інші
Опубліковано: (2017) -
Innovation culture as interconnected system of external and internal environment of the enterprise
за авторством: O. I. Vikarchuk
Опубліковано: (2014) -
Main components of innovative strategy of bakery enterprises development
за авторством: N. I. Durbalova
Опубліковано: (2020)