The Scientific Bases of Development and Formation of the Integrated Mechanism for Innovative Management of Development of Hotel and Restaurant Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | Yu. Davydova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000900810 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Formation of the System of Innovation Management of Development of Enterprises of Hotel-Restaurant Industry
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2017) -
The Innovative Management of the Development of Enterprises of Hotel and Restaurant Industry: the Conceptual Aspect
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2018) -
Estimating the Components of Innovative Management of Development of Enterprises of Hotel and Restaurant Industry: Methodical Aspects
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2018) -
The Technology of Introduction of Innovation Methods of Management of Development of the Hotel and Restaurant Enterprises on the Basis of Synergistic Approach
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2018) -
The mechanism of management of formation of inclusive model of business development in agro-food, hotel and restaurant spheres
за авторством: O. I. Kushnir, та інші
Опубліковано: (2022)