Preservation of Azotobacter on Cucumis sativus L. seeds under different temperatures
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | O. M. Bilokonska, S. F. Kozar, T. A. Yevtushenko, T. O. Usmanova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000912692 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ БАКТЕРІЙ РОДУ AZOTOBACTER НА НАСІННІ CUCUMIS SATIVUS L. ЗА ДІЇ РІЗНИХ ТЕМПЕРАТУР
за авторством: Білоконська, О. М., та інші
Опубліковано: (2018) -
Features of cyst formation in Azotobacter vinelandii and Azotobacter chroococcum under the influence of temperature and humidity
за авторством: V. M. Nesterenko, та інші
Опубліковано: (2011) -
БІОСИНТЕЗ ФІТОГОРМОНІВ ТА ВІРУЛЕНТНІСТЬ АZOTOBACTER CHROOCOCCUM 2.1 — ІНОКУЛЯНТА CUCUMIS SATIVUS L.
за авторством: Козар, С.Ф., та інші
Опубліковано: (2022) -
Influence of salicylic acid and phytohormons on thermal pesistance of cotyledons of Cucumis sativus L. in connection with prooxidative-antioxidative balance shifts
за авторством: Yu. Ye. Kolupaiev, та інші
Опубліковано: (2006) -
Germination of marrow squash seeds under the Azotobacter influence
за авторством: O. V. Firsovskyi
Опубліковано: (2012)