Dynamics of populations of microorganisms in canned crimped grain maize when impact strains of lactic acd bacteria
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | N. O. Kravchenko, M. H. Perederii |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000912702 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2019) -
Use of distillers grains for cultivation of lactic and propionic acid bacteria
за авторством: V. V. Shutova, та інші
Опубліковано: (2010) -
Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Cholesterol-Lowering Activity of Lactic Acid Bacteria Probiotic Strains in vivo
за авторством: S. A. Starovoitova, та інші
Опубліковано: (2012) -
Efficiency of lactic acid bacteria in rabbit breeding technology
за авторством: Yu. M. Pokhylko, та інші
Опубліковано: (2020)