Warehouse to fried vehicle products: the problems of this intrusions
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | M. L. Tarakanov, I. A. Topalova, A. P. Makoveiev |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Economic innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000922387 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Modernization of Enterprise Warehouses on the Basis of the Warehouse-Management System
за авторством: D. M. Odarchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Peculiarities of summer diet and dietary specialization of perch fry in lake Krivoe (North Karelia)
за авторством: A. P. Strelnikova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Digital Systems for Optimization of Warehouse Logistics Operations
за авторством: A. I. Omelchenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Пошук джерел космічних променів надвисоких енергій. FRI-радіогалактика Centaurus A
за авторством: Сущов, О.Б., та інші
Опубліковано: (2012) -
Biological properties of Nocardia vaccinii IMV V-7405 surfactants synthesized on fried sunflower oil
за авторством: T. P. Pyroh, та інші
Опубліковано: (2016)