Gastronomic Heritage of Bukovyna: Ethnographic Aspect
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автор: | O. Melenchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Folk art and ethnology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001380164 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
From the folk spiritual culture of ukrainians in Huculian Bukovyna: materials of the field ethnographic investigations
за авторством: V. Konopka
Опубліковано: (2017) -
Italianisms and pseudo-italianisms in the Ukrainian gastronomic lexicon
за авторством: O. Ponomareva
Опубліковано: (2024) -
From the Mykhailo Haiday Ethnographic Heritage
за авторством: H. Skrypnyk
Опубліковано: (2014) -
The potential of the restaurant industry in the development of gastronomic tourism in the Odessa region
за авторством: O. V. Dyshkantiuk, та інші
Опубліковано: (2018) -
Ethnographical Area within the Vasyl Danylevych Scientific Heritage
за авторством: V. Ivanchyshen
Опубліковано: (2016)