The System of Public Catering of Ukraine: a Theoretic-Methodical Analysis of Modern and Perspective Trends of Functioning
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автор: | D. I. Malkov |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000934088 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Forecasting the Development of Tourism and Catering Business in Ukraine and Poland
за авторством: D. I. Malkov
Опубліковано: (2019) -
Modern trends of the development of the catering business in Kherson region
за авторством: T. V. Shepel, та інші
Опубліковано: (2020) -
Analysis of State and Evaluation of Trends as to Indicators of Development of Enterprises of Catering Industry
за авторством: O. V. Chumak, та інші
Опубліковано: (2014) -
The Methodical Approach to the Cost-Accounting of the Restaurant Businesses with Catering Functions
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2017) -
Systemacy of Managing Small Public Catering Enterprises
за авторством: F. Daniali
Опубліковано: (2013)