Strengthening the Positions of Ukrainian Dairy Producers in Foreign Markets in the Context of Adaptability of Enterprises of the Branch
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | N. V. Vasiutkina, V. L. Derevlov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000935361 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Growth of competitory positions of dairy industry enterprises for enhancing of marketing potential
за авторством: L. Pavlovska, та інші
Опубліковано: (2019) -
The Formation of the Components of a Marketing Adaptation Mechanism for Enterprise Development
за авторством: V. L. Derevlov
Опубліковано: (2017) -
Current trends of dairy market development
за авторством: L. Pavlovska, та інші
Опубліковано: (2021) -
Endogenous determinants of strategic development of food industry enterprises in the context of strengthening their market stability
за авторством: O. Tur
Опубліковано: (2016) -
Marketing investigation of the world market of dairy products and seat in Ukraine
за авторством: O. V. Popko
Опубліковано: (2019)