Serological Features of Bacteria Pseudomonas syringae Agroecosystems of Cereal
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | L. A. Pasichnyk, L. M. Butsenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000938125 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Fatty Acid Composition of Cellular Lipids Pseudomonas syringae, Isolated from Cereal Agrophytocenosis
за авторством: L. M. Butsenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Modernization of the Pseudomonas syringae Pathovars Serogrouping Scheme
за авторством: L. A. Pasichnyk, та інші
Опубліковано: (2022) -
Genetic Heterogenicity of Pseudomonas syringae pv. atrofaciens Strains Based on RAPD-PCR Analyse
за авторством: L. M. Butsenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Physiology of growth Pseudomonas syringae pv. Atrofaciens for the effects of pesticides
за авторством: N. M. Buletsa, та інші
Опубліковано: (2016) -
The effect of lipopolysaccharide of Pseudomonas syringae pv. atrofaciens 9417 on mutagenicity in pro- and eukaryotic systems
за авторством: Bogdan, Yu.M., та інші
Опубліковано: (2010)