Formation of export strategy conditions for development of enterprises of the agro-food complex of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | O. P. Oshchepkov, S. O. Mahdenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000939615 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Price circumstances of the agro-food complex development
за авторством: B. Y. Paskhaver
Опубліковано: (2019) -
Formation of Agro-Food Market Logistics
за авторством: A. S. Navolokina
Опубліковано: (2020) -
The Marketing Approaches to the Formation of the Agro-Food Market
за авторством: H. O. Pchelianska
Опубліковано: (2019) -
Analysis of equity capital of meat processing enterprises in Ukraine as the main source of their financing and development
за авторством: O. P. Oshchepkov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Formation of export strategy as a guarantee of development of exports potential of Ukraine
за авторством: L. A. Peretiatko
Опубліковано: (2017)