Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | M. Braiko, O. Solodova, O. Golubyonkova, A. Braiko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000939617 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Global strategy of positioning of wine production in Ukraine
за авторством: O. Solodova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Implementation of functional strategies at wineries
за авторством: I. M. Aheieva, та інші
Опубліковано: (2019) -
Geographical indication as a factor ensuring the competitiveness of Ukrainian wines
за авторством: I. M. Babych, та інші
Опубліковано: (2022) -
The marketing aspect of innovative wineries
за авторством: S. A. Bondarenko
Опубліковано: (2017) -
The Formation of Competitive Advantage in the Enterprise
за авторством: I. F. Varha, та інші
Опубліковано: (2013)