Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | M. Braiko, O. Solodova, O. Golubyonkova, A. Braiko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000939617 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Global strategy of positioning of wine production in Ukraine
за авторством: O. Solodova, та інші
Опубліковано: (2017) -
GLOBAL STRATEGY OF POSITIONING OF UKRAINE WINE PRODUCTION IN UKRAINE
за авторством: Solodova, O., та інші
Опубліковано: (2017) -
Implementation of functional strategies at wineries
за авторством: I. M. Aheieva, та інші
Опубліковано: (2019) -
Geographical indication as a factor ensuring the competitiveness of Ukrainian wines
за авторством: I. M. Babych, та інші
Опубліковано: (2022) -
The marketing aspect of innovative wineries
за авторством: S. A. Bondarenko
Опубліковано: (2017)