Competitive advantages of organic products
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | L. D. Pavlovska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000939767 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Providing competitive advantages and business benefits
за авторством: L. Pavlovska
Опубліковано: (2020) -
Global Competitiveness of the Region: the Sources of Competitive Advantages
за авторством: L. A. Yaremko
Опубліковано: (2009) -
Competitive Advantages of Entrepreneurial Activity
за авторством: V. I. Otenko
Опубліковано: (2014) -
The Formation of Competitive Advantage in the Enterprise
за авторством: I. F. Varha, та інші
Опубліковано: (2013) -
Anticrisis Management of Tourism Organizations and Enterprises as a Way of Building their Competitive Advantages
за авторством: I. A. Markina, та інші
Опубліковано: (2014)