Competitive advantages of organic products
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автор: | L. D. Pavlovska |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000939767 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Providing competitive advantages and business benefits
за авторством: L. Pavlovska
Опубліковано: (2020) -
PROVIDING COMPETITIVE ADVANTAGES AND BUSINESS BENEFITS
за авторством: Pavlovska, Liudmyla
Опубліковано: (2020) -
Global Competitiveness of the Region: the Sources of Competitive Advantages
за авторством: L. A. Yaremko
Опубліковано: (2009) -
Research and Improvement of Competitive Advantages of the Enterprise
за авторством: V. I. Rozhko, та інші
Опубліковано: (2024) -
Competitive Advantages of Entrepreneurial Activity
за авторством: V. I. Otenko
Опубліковано: (2014)