Lactobacillus as producers of extracellular tannase
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | L. Oriabinska, O. Dziuba, O. Dugan |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Biotechnologia Acta |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000942159 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Optimization of tannase positive probiotic production by surface response methodology
за авторством: S. Yumnam, та інші
Опубліковано: (2014) -
Penicillium sp. — producer of extracellular α-L-rhamnosidase
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Extracellular Lectin Produced by Bacillus subtilis Strain IMV B-7014 Depending on the Culture Conditions
за авторством: O. G. Kisten, та інші
Опубліковано: (2019) -
Adaptor protein Ruk/CIN85 is a novel molecular component of extracellular vesicles produced by tumor cells
за авторством: A. Y. Zhyvolozhnyi, та інші
Опубліковано: (2018) -
Extracellular annexins in hemostasis system
за авторством: D. D. Zhernossekov, та інші
Опубліковано: (2016)