Determination of the quantitative content of procyanidins in hawthorn fruits
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | N. V. Sydora, A. M. Kovalyova, I. A. Danylova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000942972 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The quantitative content determination of main groups of biologically active substances in batches of Viburnum opulus fruits
за авторством: O. P. Khvorost, та інші
Опубліковано: (2022) -
Biochemical content of actinidia fruits
за авторством: N. V. Skrypchenko, та інші
Опубліковано: (2011) -
Визначення кількісного вмісту проціанідинів плодів глоду
за авторством: Sydora, N. V., та інші
Опубліковано: (2018) -
Species structure of local and introduced hawthorns (Crataegus L.) in Ukraine
за авторством: L. O. Mezhenska
Опубліковано: (2006) -
Sensational announcement of Herman Melville about Shakespeare, Hawthorne and national literature
за авторством: M. M. Kalinichenko
Опубліковано: (2013)