Managing Quality and Safety During the Production of Yoghurt with Honey Products
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | S. V. Merzlov, T. V. Rudakova, O. O. Snizhko, N. M. Lomova, S. A. Narizhnyi, Ya. Voroshchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Science and innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000945803 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010) -
The biomass of Streptococcus thermophilus and Bifidobacterium longum in dairy medium with bee pollen
за авторством: N. N. Lomova, та інші
Опубліковано: (2015) -
The principles of administrative and legal regulation of safety and quality of food products
за авторством: V. V. Brulevych
Опубліковано: (2016) -
Accounting Provision of the Costs Management for the Production Quality
за авторством: O. T. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2020) -
Methodical Grounds of Managing the Product Quality Control
за авторством: O. A. Shapoval
Опубліковано: (2014)