Research of the modern alternatives and principles of the strategic management as a factor of development of enterprises in the field of hotel services
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | N. M. Korsikova, V. V. Liemiesheva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000946109 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The principles of the territorial organization of hotel services
за авторством: S. V. Sydoruk
Опубліковано: (2011) -
Prices for hotel services as a factor of pricing in tourist enterprises of Ukraine
за авторством: T. O. Suslova
Опубліковано: (2014) -
Motivating enterprise management mechanism in hotel management
за авторством: S. A. Aleksandrova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Features of Organizational Culture of Enterprises in the Sphere of Hotel Services
за авторством: O. V. Kharchyshyna, та інші
Опубліковано: (2021) -
Quality Management of the Hotel Enterprises in Ukraine
за авторством: N. I. Danko
Опубліковано: (2011)