Polymorphism of alpha-amylase of soft wheat
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | O. M. Radchenko, L. V. Sirant, M. O. Dykun |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957256 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Izozyme polymorphism of alpha-amylase in soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Pre-harvest sprouting resistance the varieties of soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Polymorphism of soft wheat varieties on locus of low molecular weight glutenins
за авторством: O. M. Radchenko
Опубліковано: (2018) -
Modification of wheat starch by different amylases
за авторством: L. V. Kapreljants, та інші
Опубліковано: (2008) -
Alpha-amylase production from Aspergillus oryzae M in submerged fermentation
за авторством: Zh. B. Suleimenova, та інші
Опубліковано: (2016)