Genotype reaction and stability of crop production of chickpea (Cicer arietinum L.) in years of testing
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | O. V. Bushulian, A. F. Stelmakh, N. P. Lamari, V. I. Fait |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957421 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Ефективні штами Mesorhizobium ciceri для виготовлення ризобофіту під нут (Cicer arietinum)
за авторством: Дідович, С.В., та інші
Опубліковано: (2006) -
Ефективність нітрагінізації сортів Cicer arietinum L. штамами Mesorhizobium ciceri в умовах південного степу України
за авторством: Дідович, С.В., та інші
Опубліковано: (2007) -
Symbiotic nitrogen-fixing ability of chickpea and productivity of crop at different fertilization
за авторством: H. M. Hospodarenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Chickpea genotypes characteristics on resistance to fusarium Fusarium oxysporum f. sp. ciceris
за авторством: V. A. Chekalov, та інші
Опубліковано: (2018)