Genotype reaction and stability of crop production of chickpea (Cicer arietinum L.) in years of testing
Gespeichert in:
| Datum: | 2018 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | O. V. Bushulian, A. F. Stelmakh, N. P. Lamari, V. I. Fait |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
2018
|
| Schriftenreihe: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Online Zugang: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957421 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Institution
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASÄhnliche Einträge
-
Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
von: O. O. Molodchenkova, et al.
Veröffentlicht: (2018) -
Ефективні штами Mesorhizobium ciceri для виготовлення ризобофіту під нут (Cicer arietinum)
von: Дідович, С.В., et al.
Veröffentlicht: (2006) -
Використання адаптивного потенціалу світового генофонду нуту (Cicer arietinum L.) для покращення врожайності нових сортів
von: Sichkar, Vyacheslav, et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Ефективність нітрагінізації сортів Cicer arietinum L. штамами Mesorhizobium ciceri в умовах південного степу України
von: Дідович, С.В., et al.
Veröffentlicht: (2007) -
Symbiotic nitrogen-fixing ability of chickpea and productivity of crop at different fertilization
von: H. M. Hospodarenko, et al.
Veröffentlicht: (2017)