Influence of photoperiod duration on the formation of fruits in soybean varieties (Glycine max (L.) Merr.)
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | V. V. Zhmurko, Kh. N.Kh. Al-Khamadeni |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957425 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Introduction in vitro culture different varieties of soybean (Glycine max (L.) Merr.), sterilization and dynamics of callus formation
за авторством: O. F. Zabeida, та інші
Опубліковано: (2015) -
The use of Chaetomium cochliodes Palliser for rising up of soybean (Glycine Max (L.) Merr) harvest
за авторством: Ye. P. Kopylov, та інші
Опубліковано: (2009) -
Effect of hyperthermia on cytokinin and pigments content of Glycine max (L.) Merr. varieties differed in thermotolerance
за авторством: I. V. Kosakivska, та інші
Опубліковано: (2016) -
Використання Chaetomium cochliodes Palliser для підвищення врожайності сої (Glycine max (L.) Merr)
за авторством: Kopilov, E.P., та інші
Опубліковано: (2009) -
Введення в культуру in vitro різних сортів сої (Glycine max (L.) Merr.), стерилізація та динаміка калюсоутворення
за авторством: Забейда, О.Ф., та інші
Опубліковано: (2015)