Chickpea genotypes characteristics on resistance to fusarium Fusarium oxysporum f. sp. ciceris
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | V. A. Chekalov, N. E. Volkova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957443 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Current approaches to identification of Fusarium fungi infecting wheat
за авторством: A. V. Karelov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Mesorhizobium ciceri ND-64 strain – effective microsymbiont of modern chickpea varieties
за авторством: O. V. Lohosha, та інші
Опубліковано: (2020) -
Effect of analcite and exometabolites of fungus Penicillium roseopurpureum on the resistance of tomato to Fusarium and on microbiological and allelopathic properties of soil
за авторством: N. V. Zaimenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Economic and bioenergy efficiency of chickpea bacterization by Mesorhizobium ciceri ND-64
за авторством: O. V. Lohosha, та інші
Опубліковано: (2020) -
Content of inorganic elements in winter wheat grain when controlling fusarium
за авторством: L. M. Mykhalska, та інші
Опубліковано: (2019)