The effect of various NaCl concentrations on morphophysiological properties of bread wheat sprouts (Triticum aestivum L.)
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | F. I. Gasimova, M. A. Khanishova, K. R. Tagiyeva, I. V. Azizov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957445 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of chloride salinity on morphophysiological characteristics of durum and bread wheat genotypes
за авторством: M. A. Khanysheva, та інші
Опубліковано: (2016) -
Hybride necrosis genes in bread wheat varieties (Triticum aestivum L.) of Ukraine
за авторством: O. V. Halaiev, та інші
Опубліковано: (2018) -
Influence of sodium chloride on morphophysiological characteristics of wheat and maize plants
за авторством: M. A. Khanishova, та інші
Опубліковано: (2023) -
Synergystic effect of antibiotics timentin and ceftriaxone at regeneration in vitro of bread wheat Triticum aestivum
за авторством: I. S. Hnatiuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Effect of Ceftriaxone and Timentin antibiotics on morphogensis in the in vitro culture of bread wheat Triticum aestivum L.
за авторством: Bannikova, M.A., та інші
Опубліковано: (2016)