Nanotechnology as a factor in increasing the level of agricultural production in the context of ensuring food security of the country
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автор: | H. O. Pruntseva |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Regional Economy |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000972522 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Significance processing industry in ensuring of food security countries
за авторством: T. I. Tkachuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Development of agriculture as a basis for ensuring food security
за авторством: L. Hasukha
Опубліковано: (2012) -
Ensuring food security of Ukraine: post-war context
за авторством: O. V. Shubravska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Formation of the Land Market as a Prerequisite for Ensuring Food Security of a Country
за авторством: V. Y. Dankevych, та інші
Опубліковано: (2020) -
State policy in ensuring economic stability and food security in agriculture in Azerbaijan
за авторством: V. M. Babaeva
Опубліковано: (2018)