Nanotechnology as a factor in increasing the level of agricultural production in the context of ensuring food security of the country
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | H. O. Pruntseva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Regional Economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000972522 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Significance processing industry in ensuring of food security countries
за авторством: T. I. Tkachuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Development of agriculture as a basis for ensuring food security
за авторством: L. Hasukha
Опубліковано: (2012) -
Ensuring food security of Ukraine: post-war context
за авторством: O. V. Shubravska, та інші
Опубліковано: (2022) -
State policy in ensuring economic stability and food security in agriculture in Azerbaijan
за авторством: V. M. Babaeva
Опубліковано: (2018) -
Analysis of the problems of the functioning of the food security institutional mechanism
за авторством: H. O. Pruntseva
Опубліковано: (2021)