Application of strategic planning for maintenance of food enterprises' efficient activity
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автор: | N. M. Popadynets |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000972988 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Stages of improvement of strategic planning at food enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2017) -
Directions of Efficiency Management at Maintenance of the Enterprise Strategic Development
за авторством: M. H. Bilopolskyi, та інші
Опубліковано: (2017) -
Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2016) -
Strategic Planning of the Innovation Activity in the Machine-Building Enterprises
за авторством: N. M. Syrotynska
Опубліковано: (2014) -
Strategic analysis of investment activity of enterprises of food industry
за авторством: H. O. Voloshchuk, та інші
Опубліковано: (2012)