Tendencies of food provision development in Ukrainian regions
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автор: | Yu. Fera-Klemontsa |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Regional Economy |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000973034 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Foreign experience of food provision regulation
за авторством: Yu. Fera-Klemontsa
Опубліковано: (2018) -
Features of the formation of the concept of regulation of the food supply system in the region
за авторством: Yu. Fera-Klemontsa
Опубліковано: (2018) -
Peculiarities of Formation and Development of Mechanisms for Food Provision of Region
за авторством: N. R. Kordzaia
Опубліковано: (2020) -
Features and tendencies of budgetary provision of Zaporizhzhya region development in the conditions of budget decentralization
за авторством: I. Z. Storonianska, та інші
Опубліковано: (2019) -
The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2008)