Investigation of the interaction of α- and β-cyclodextrins with a series of aromatic amino acids in aqueous solutions by UV spectroscopy method
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | Ju. Ljashenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Surface |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000975858 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Spectrophotometric study of interaction between β-resorcylic acid and β-cyclodextrin in aqueous solutions
за авторством: Ju. Ljashenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
UV spectroscopy and kinetic research of photodegradation of methyl orange in the presence of titanium dioxide and β-cyclodextrin or its derivatives
за авторством: Yu. V. Bardadym, та інші
Опубліковано: (2021) -
Theoretical and experimental study of spectroscopic characteristics of aromatic amino acids
за авторством: M. I. Myhovich, та інші
Опубліковано: (2014) -
Theoretical and experimental study of spectroscopic characteristics of aromatic amino acids
за авторством: M. I. Myhovych, та інші
Опубліковано: (2014) -
β-cyclodextrin-containingpolymer material:synthesis and properties
за авторством: Ju. Ljashenko
Опубліковано: (2014)