Optimization of polyphenols isolation from waste of winehousing production
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | I. P. Tsymbal, S. I. Marchenko, L. A. Ponomarova, V. V. Ljalin, L. S. Shevchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Actual problems of transport medicine: environment, occupational health, pathology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001027770 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Isolation and properties of polyphenol oxidase from basidiocarps of Lactarius pergamenus Fr. (Fr.) fungi
за авторством: M. V. Tsivinska, та інші
Опубліковано: (2015) -
Polyphenolic compounds of macrophytes and their ecological importance
за авторством: O. K. Zolotarova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Polyphenol compounds of macroscopic and microscopic algae
за авторством: E. K. Zolotarjova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Properties of Lactococci Strains, Isolated from Traditional Dairy Products
за авторством: I. L. Harmasheva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Marker analysis of polyphenol oxidase genes (PPO) in bread wheat cultivars
за авторством: A. I. Stepanenko, та інші
Опубліковано: (2014)