Features of the formation of the concept of regulation of the food supply system in the region
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автор: | Yu. Fera-Klemontsa |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001029609 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Foreign experience of food provision regulation
за авторством: Yu. Fera-Klemontsa
Опубліковано: (2018) -
Tendencies of food provision development in Ukrainian regions
за авторством: Yu. Fera-Klemontsa
Опубліковано: (2018) -
Food security and features of its formation at the regional level
за авторством: Ye. O. Hryhoriev
Опубліковано: (2015) -
A logistics model of sustainable food supply of the region
за авторством: I. Vorotnikov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Directions of security and regulation of food security of the Black Sea region
за авторством: N. R. Kordzaia
Опубліковано: (2020)