Determination of volatile compounds in fruits of Diospyros virginiana L.
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | O. V. Grygorieva, S. V. Klymenko, A. P. Ilyinska, L. M. Onyshchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001035621 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Визначення летких речовин в плодах Diospyros virginiana L.
за авторством: Grygorieva, O.V., та інші
Опубліковано: (2018) -
Variability of morphological parameters and determination of volatile organic compounds of sweet chestnut (Castanea sativa Mill.) genotypes fruits
за авторством: O. V. Grygorieva, та інші
Опубліковано: (2018) -
Results of introduction of hybrids Diospyros virginiana Ч D. kaki F1 and F2 in the Mikolayiv region
за авторством: V. M. Derevianko
Опубліковано: (2008) -
Результати інтродукції гібридів Diospyros virginiana × D. kaki F1 та F2 у Миколаївській області
за авторством: Derevyanko, V.M.
Опубліковано: (2008) -
Results of hibernation of F1, F2, F3 hybrids between Diospyros kaki L. and D. virginiana L. in conditions of Southern Steppe of Ukraine in 2005-2006 years
за авторством: V. M. Derevianko
Опубліковано: (2007)