The role of amino acids in the regulation of stress resistance of the cereal crops
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | K. O. Romanenko, L. M. Babenko, I. V. Kosakivska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001386655 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Stress temperature and soil drought effects on amino acid composition in winter wheat
за авторством: Babenko, L.M., та інші
Опубліковано: (2020) -
Stress temperature and soil drought effects on amino acid composition in winter wheat
за авторством: L. M. Babenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Microbiota in the Rhizosphere of Cereal Crops
за авторством: V. P. Karpenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Jasmonic acid: role in biotechnology and the regulation of plants biochemical processes
за авторством: L. M. Babenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Weeds as Reservoirs of Viruses in Agrobiocenoses of Cereal Crops in Ukraine
за авторством: A. M. Kyrychenko, та інші
Опубліковано: (2022)