Innovation management technologies of Ukrainian bakery enterprises
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | N. Y. Basiurkina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Economic innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001060195 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Main components of innovative strategy of bakery enterprises development
за авторством: N. I. Durbalova
Опубліковано: (2020) -
Innovative and investment vector of bakeries development
за авторством: N. I. Durbalova
Опубліковано: (2019) -
The Strategic Analysis of the External and Internal Environment of Bakery Enterprises
за авторством: V. V. Lishchynska
Опубліковано: (2018) -
Crisis management of food enterprises
за авторством: N. Basiurkina
Опубліковано: (2017) -
Integration mechanisms of development of Ukrainian market of bread and bakery products
за авторством: O. V. Nikishyna, та інші
Опубліковано: (2018)