Traditional catalysts of the dough fermentation process in the bread baking of the population of ethnographic Volyn in the late XIX — early XXI centuries
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | A. Ziubrovskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | The Ethnology notebooks |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001107275 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Traditional ways of dough plasticization processing (kneading) in the folk bread baking of population of historic and ethnographic Volyn at the beginning of the XX — XXI century
за авторством: A. Ziubrovskyi
Опубліковано: (2017) -
On definition of temporal parameters in ukrainians' traditional bread-baking in the late XIX and the first half XX cc.
за авторством: A. Ziubrovskyi
Опубліковано: (2015) -
The unleavened bread in everyday's ration of ukrainians of the South-Western historic-ethnographic macro-region of ukraine at the end of XIX — the middle of XX centuries
за авторством: A. Ziubrovskyi
Опубліковано: (2016) -
Strategic diagnostics of production potential of bread-baking industry enterprises of Zhytomyr region
за авторством: H. M. Tarasiuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Traditional beliefs about death and the dead persons on the historical and ethnographic Volyn
за авторством: V. Halaichuk
Опубліковано: (2017)