Survival of Sweet Potato Meristems under Different Cryopreservation Regimens
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | N. O. Shevchenko, T. V. Ivchenko, H. V. Mozhovska, T. M. Miroshnychenko, N. O. Bashtan |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159347 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Survival of Sweet Potatoes (Ipomoea batatas L.) Meristems After Cryopreservation by Vitrification
за авторством: H. V. Mozhovska, та інші
Опубліковано: (2019) -
Effectiveness of Different Cryopreservation Methods of Tomato Meristems (Lycopersicon esculentum Mill.)
за авторством: N. O. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Discovery of osmotic responses of sweet potato meristems in cryoprotective solutions
за авторством: N. O. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Integrity of grape and potato meristems using rapid freezing regimens
за авторством: N. A. Shevchenko
Опубліковано: (2004) -
Studying the effect of potato cold hardening on integrity of meristems, cryopreserved by slow freezing
за авторством: T. F. Stribul, та інші
Опубліковано: (2006)