Modern Aspects of Probiotic Microorganisms' Microencapsulation
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | S. O. Starovoitova, K. M. Kishko, V. V. Bila, O. M. Demchenko, Ya. Spivak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001390532 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Encapsulated Probiotic Microorganisms in Functional Food Products
за авторством: S. O. Starovoitova, та інші
Опубліковано: (2023) -
Encapsulated Probiotic Microorganisms in Functional Food Products
за авторством: Starovoitova, S.O., та інші
Опубліковано: (2023) -
Modern aspects of technology of immobilized probiotics
за авторством: S. O. Starovoitova
Опубліковано: (2012) -
Cryopreservation of probiotic microorganisms
за авторством: G. I. Novik, та інші
Опубліковано: (2008) -
Probiotics based on transgenic microorganisms
за авторством: S. A. Starovojtova, та інші
Опубліковано: (2013)