Kinetics of Phase Transformations During Cooling-Warming of Saccharomyces cerevisiae Cells in Alginate-Containing Cryoprotective Media
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | V. L. Ponomareva, L. G. Kuleshova, I. P. Vysekantsev, E. S. Onasenko, O. A. Mikhajlova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001317427 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Comparative Study of Cooling Regimen Effect on Free and Alginate Gel-Immobilized Cells of Saccharomyces cerevisiae Yeasts
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2012) -
Effect of freezing regimens and preserving media containing sodium alginate on Saccharomyces cerevisiae yeast cell viability
за авторством: V. L. Ponomareva
Опубліковано: (2011) -
Study of biological features of frozen-thawed Saccharomyces cerevisiae yeast cells incapsulated in alginate granules
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2014) -
Cryopreservation of Saccharomyces cerevisiae Yeast Cells Without Conventional Cryoprotective Agents
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Distribution of cooling rates in cylinder containers with different diameters at crystallisation stage of Saccharomyces cerevisiae suspension
за авторством: V. V. Marushchenko, та інші
Опубліковано: (2008)