Strategy of cereals genetic improvement aimed at food safety, health promotion and industry needs
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | V. V. Morhun, O. I. Rybalka |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Visnyk of the National Academy of Sciences of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000670554 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
New scientific approaches in genetic amelioration of cereal crops
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2021) -
Contribution of genetics and plant breeding to the food security of Ukraine
за авторством: V. V. Morhun
Опубліковано: (2016) -
Problem of genetically modified food safety: a toxicologist's view
за авторством: E. L. Levitsky
Опубліковано: (2016) -
Genetic improvement of plants: main scientific achievements and innovative developments
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2021) -
Realization of cereals varieties potential as a way of solving the food problem
за авторством: S. P. Vasylkivskyi, та інші
Опубліковано: (2017)