Bacilli Lectins and Their Targets
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | V. S. Pidgorskyi, E. O. Kovalenko, O. V. Sashchuk, K. I. Getman |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000673757 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Extracellular Lectin Produced by Bacillus subtilis Strain IMV B-7014 Depending on the Culture Conditions
за авторством: O. G. Kisten, та інші
Опубліковано: (2019) -
Biosynthetic Activity of Bacilli, Stipulated Their Probiotic Effect
за авторством: L. A. Safronova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Screening of б-L-rhamnosidases and peptidases among actinobacterium and bacilli
за авторством: L. D. Varbanets, та інші
Опубліковано: (2016) -
Antimicrobial and Immunomodulatory Action of Probiotic Composition of Bacilli on Bacterial Vaginitis in Mice
за авторством: L. M. Lazarenko, та інші
Опубліковано: (2023) -
The biological activity of the probiotic strains of bacilli – base of the preparation endosporin
за авторством: L. A. Safronova
Опубліковано: (2015)