Biodiversity and Physiological Properties of Bacteria Forming Systems with Glycine Max (L.) Merril
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | G. O. Iutynska, L. V. Tytova, N. O. Leonova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000673764 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Використання Chaetomium cochliodes Palliser для підвищення врожайності сої (Glycine max (L.) Merr)
за авторством: Kopilov, E.P., та інші
Опубліковано: (2009) -
Influence of photoperiod duration on the formation of fruits in soybean varieties (Glycine max (L.) Merr.)
за авторством: V. V. Zhmurko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Біолістична трансформація сої Glycine max (L.) геном стійкості до динітроанілінових гербіцидів
за авторством: Ємець, А.І., та інші
Опубліковано: (2008) -
The use of Chaetomium cochliodes Palliser for rising up of soybean (Glycine Max (L.) Merr) harvest
за авторством: Ye. P. Kopylov, та інші
Опубліковано: (2009) -
Effect of hyperthermia on cytokinin and pigments content of Glycine max (L.) Merr. varieties differed in thermotolerance
за авторством: I. V. Kosakivska, та інші
Опубліковано: (2016)