Ionomeric polyurethanes from vegetable oils: preparation and properties
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | T. V. Travinska, O. M. Brykova, Yu. V. Saveliev |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Polymer journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000686373 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Degradable ionic polyurethanes based on vegetable iol and polysaccharide: preparation and properties
за авторством: T. V. Travinska, та інші
Опубліковано: (2016) -
Preparation and properties of (bio) degradable ionomeric polyurethanes based on xanthan
за авторством: T. V. Travinskaja, та інші
Опубліковано: (2014) -
The structure of starch-containing ionomeric polyurethanes
за авторством: Ju. V. Savelev, та інші
Опубліковано: (2011) -
Anion-active polyurethanes with in¬creased content of renewable raw materials
за авторством: T. V. Travinska, та інші
Опубліковано: (2018) -
Polyurethane foams based on vegetable oils and polysaccharides of natural origin
за авторством: Ju. V. Savelev, та інші
Опубліковано: (2015)