The developing trends of the Italian and Ukrainian viticulture and wineries
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | O. Kalaman, K. S. Babenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000699590 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The analysis of viticulture and winemaking problems in Ukraine management of the industry development
за авторством: O. Kalaman, та інші
Опубліковано: (2017) -
The management of profit forming at viticulture and winemaking enterprises
за авторством: O. B. Kalaman
Опубліковано: (2016) -
Analysis of the condition and particularities of the management enterprises of viticulture and winemaking subcomplex
за авторством: O. B. Kalaman
Опубліковано: (2015) -
Implementation of functional strategies at wineries
за авторством: I. M. Aheieva, та інші
Опубліковано: (2019) -
Management of professional-qualification development of employees in winery industries
за авторством: I. O. Sedikova
Опубліковано: (2017)