Crisis management of food enterprises
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автор: | N. Basiurkina |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000699595 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Innovation management technologies of Ukrainian bakery enterprises
за авторством: N. Y. Basiurkina
Опубліковано: (2018) -
Organizational-economic mechanism of food security providing of the Odessa region
за авторством: N. Y. Basiurkina
Опубліковано: (2012) -
Anti-Crisis Innovations in Manage-ment of Enterprises
за авторством: G. M. Azarenkova, та інші
Опубліковано: (2011) -
Business process of reputation management of food industry enterprises
за авторством: E. G. Derevjanko
Опубліковано: (2014) -
Structural-Functional Synthesis of Management of Enterprises in the Food Industry
за авторством: L. M. Yatsun
Опубліковано: (2016)