Psychological features of the functioning of the management teams in the food industry
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | G. V. Angelov, A. V. Cherkasskij |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000699601 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Psychological features of selection of managerial staff are in modern food industry
за авторством: G. V. Angelov, та інші
Опубліковано: (2015) -
Socio-psychological mechanisms of adaptation experts in the food industry
за авторством: G. V. Angєlov, та інші
Опубліковано: (2016) -
Features of Conflict Management in the Labor Team of Industrial Enterprise
за авторством: V. Rovenska
Опубліковано: (2020) -
Team-building technique as an effective method of building a team and creating a favorable psychological climate in the student group
за авторством: O. S. Kovalchuk
Опубліковано: (2013) -
Structural-Functional Synthesis of Management of Enterprises in the Food Industry
за авторством: L. M. Yatsun
Опубліковано: (2016)