Is wheat indeed a destructive food product?
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | O. I. Rybalka |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000713933 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Polymorphism of wheat genes that determine qualitative properties in food products
за авторством: A. I. Stepanenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
The Convergence of Profitable Groups of Households by the Consumption of Food Products as a Condition for Strengthening the Food Security
за авторством: O. V. Piskunova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010) -
Production and destruction processes of hydroecosystems according to phytocomponents
за авторством: V. Y. Melnyk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Problems of non-food products expertise
за авторством: M. I. Holubiatnykov, та інші
Опубліковано: (2013)