The Cluster Association as a Way to Raise the Level of Development of Ukrainian Dairy Processing Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | V. H. Semenova, Yu. I. Matishchak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000728862 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Formation of a Territorial Cluster in the Dairy Industry
за авторством: S. M. Nikolaienko
Опубліковано: (2022) -
Formation of the Control Systems over Process of Raising Funds for Engineering Enterprises
за авторством: H. O. Partyn, та інші
Опубліковано: (2014) -
Genesis of cluster associations of enterprises
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2013) -
Formation and development of meat and dairy cluster in rural areas of Chernivtsi region
за авторством: S. I. Shakhraiuk-Onofrei
Опубліковано: (2013) -
Socio-economic security as a factor for raising the level of competitiveness of region
за авторством: Yu. Kudrina, та інші
Опубліковано: (2018)