Survival of Immobilized Probiotics After Freeze-Thawing in Modified Gels of Sodium Alginate
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | I. A. Burjak, L. G. Abrafikova, O. V. Pishko, O. M. Babinets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000730095 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Viability of Cryopreserved Probiotic Strains of Microorganisms Immobilized in Alginate Gel Supplemented with Disaccharides
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Integrity of microorganisms' cells after immobilization in different gels with following freezing down to –70°C
за авторством: T. V. Dorofeeva, та інші
Опубліковано: (2011) -
Effect of convector freezing on sperm survival and fertilizing ability after thawing
за авторством: B. M. Pavlenko
Опубліковано: (2007) -
Preservation of differentiation potential of mesenchymal stromal cells encapsulated in alginate microbeads after freeze-thawing
за авторством: A. I. Pravdjuk
Опубліковано: (2010) -
Enzymatic properties of probiotics immobilized on enterosorbents after low-temperature storage
за авторством: O. M. Babinets
Опубліковано: (2013)